Meer informatie over Pokémon Heart Gold en Soul Silver

Pokémon Platinum is nog niet zo heel lang uit of er komen al weer 2 nieuwe Pokémongames voor de DS aan. Er worden namelijk remakes gemaakt van Pokémon Gold en Silver. Deze remakes gaan Pokémon Heart Gold en Pokémon Soul Silver heten en zullen waarschijnlijk eind 2009 verschijnen.

Vandaag heeft Nintendo wat informatie over de nieuwe games vrijgegeven:

- Je kan naar Kanto en andere nieuwe locaties gaan.
- Nieuw layout voor de Pokédex, de Bag en de PC.
- Deze zijn volledig met het touchscreen te bedienen.
- Je kunt alle 493 Pokémon achter je aan laten lopen (net zoals Pikachu in Yellow).
- Je kunt met deze Pokémon praten om te kijken hoe hij zich voelt (ook zoals in Yellow).
- Als je Gold pre-ordered krijg je een Ho-Oh poppetje en bij Silver een Lugia poppetje. Als je ze allebei tegelijk pre-ordered krijg je een Arceus.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?