Harry Potter en de Halfbloed Prins

  • Ontwikkelaar EA RS Studio
  • Eerste releasedatum 2 juli 2009
  • Platformen Pc, PlayStation 2, PlayStation Portable, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo DS, Nintendo Wii
  • Gameliner score

Meer informatie over Harry Potter zes voor Nintendo Wii

In de persconferentie die Electronic Arts vandaag hield op de Games Convention hebben ze meer info gegeven over Harry Potter en de Halfbloed Prins Zo kun je in de Wii-versie met de Wii-aftstandbediening en Nunchuck diverse combo's uithalen om je tegenstander uit te schakelen in een multiplayergevecht.

De levels zullen zich, net als vanouds, afspelen op Zweinstein, de tovenaarsschool uit de beroemde boeken van J.K. Rowling. De laatste verfilming van dit boek verschijnt op 17 juli volgend jaar. De videogame zal 13 november van dit jaar al in de winkels liggen.

Houd Gameliner in de gaten voor meer informatie.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?