Battlefield: Bad Company 2

  • Ontwikkelaar EA DICE
  • Eerste releasedatum 5 maart 2010
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Meer informatie over Battlefield Bad Company 2 bèta

Eerder deze week meldde Giel al dat er een bèta zal komen voor Battlefield Bad Company 2. Vandaag is er meer informatie verschenen over deze bèta.

De bèta zal vanaf 19 november voor iedereen beschikbaar zijn op het PlayStation Network. Er zal een map speelbaar zijn waar 24 spelers tegen elkaar kunnen strijden in de nieuwe game modus genaamd Rush. De volledige versie van Bad Company 2 verschijnt in maart 2010.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?