Meer info remake Broken Sword

Veel gamers zullen de Broken Sword-reeks wel kennen. De vier games zijn eerder al verschenen voor PC en PlayStation 1. Het eerste deel van de serie was de game Broken Sword: Shadow Of The Templars - The Director's Cut en eerder hebben we al bekent gemaakt dat er van deze game een remake wordt klaargestoomd voor Nintendo Wii en Nintendo DS.

Maar dat is niet alles, want nu weten we ook dat in de nieuwe versie van de game de graphics verbeterd zullen worden door de stripboe- artiest Dave Gibbons. Hij is onder andere bekent van de stripboeken van Watchmen. Niet alleen de graphics worden aangepast, ook zal de game nieuwe puzzels gaan bevatten speciaal gemaakt zijn voor de Nintendo Wii- en Nintendo Wii DS-features.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?