Tekken 6

  • Ontwikkelaar Namco Bandai
  • Eerste releasedatum 30 oktober 2009
  • Platformen PlayStation Portable, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre Fighting
  • Gameliner score

Meer info release Tekken 6

Dat de game Tekken 6 dit jaar ergens in de herfst uit zal komen was al wel bekend, maar we weten nog niet wanneer de game precies zal gaan verschijnen. Namco Bandai heeft nu echter wel een vaste datum gegeven om naar uit te kijken.

Vanaf 30 september zal de game overal verkrijgbaar zijn, maar dan ook echt overal. De game zal op de 30ste niet alleen in Europa uitkomen, maar wereldwijd. Iedereen zal dus tegelijk van het vechten kunnen gaan genieten.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?