Meer info over vervolg Silent Hill film

Klaas schreef er al eerder over, er komt een vervolg op de geslaagde eerste Silent Hill film. De fans vonden de film over het algemeen wel goed, alleen soms nogal te vaag. Dit laatste is nogal vreemd, de kracht van het spel (en dus de film in mijn optiek) was juist dat het zo vaag en mysterieus was onder andere, maar dat terzijde.

Nu is er wat meer bekend over het vervolg van de film, onthuld door de producer van de film, Don Carmody. Zo keert de schrijver Roger Avary waarschijnlijk niet terug voor het script en ook zal de film niet geregisseerd worden door Christophe Gans. Het is niet eens zeker of de cast nog terugkeert, wel zal de film toegankelijker worden en het waarom lees je hieronder in eigen woorden van de man zelf. Nu maar hopen dat het vervolg straks enorm gaat floppen, echt veelbelovend klinkt het niet.

I think we need to make it a little more accessible to the movie-going public", he told STYD. "Silent Hill is not a blockbuster game like Resident Evil or the other games out there. It's a connoisseurs' game. It has its own, rabid fan base. They're not cheap, these things. You have to appeal not only to the gamers, you have to appeal to a wider audience. So we have to get some story in there that helps explain a bit more. I think that's all happening. Of course, the story is going to happen years later and the main character - without giving too much away - is much older and representative to the movie-going public which is in that age group.
Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?