Meer info over Guitar Hero 6

Onlangs is bekendgemaakt dat we eind dit jaar aan de slag kunnen met Guitar Hero 6. Nou is inmiddels alweer bekendgemaakt dat de game niet onder die naam gaat verschijnen. Guitar Hero 6 zal namelijk gaan uitkomen onder de naam Guitar Hero: Warriors of Rock.

De Amerikaanse releasedatum van de game is dan ook gelijk bekend, want volgens Amazon zal Guitar Hero: Warriors of Rock op 21 september uitkomen in Amerika. Waarschijnlijk kunnen wij hem dan ook rond die tijd verwachten.

Dit is echter nog niet alles, want onlangs verschenen er nog een aantal details over de game zelf. Guitar Hero: Warriors of Rock zal namelijk het volgende bevatten:

- Karakters die al eerder in Guitar Hero gezeten hebben, komen terug.
- Maak een karakter beter door hun eigen liedjes te spelen.
- Unlockable alter ego's voor karakters.
- De quickplay modus is opgeknapt.
- Downloadbare content van vorige games kan meegenomen worden naar Guitar Hero 6.
- Do Or Die, Momentum en Streakers nu ook met de online modus.
- Nieuwe kracht uitdagingen.
- Een aantal bands als Queen en Black Sabbath komen zeker in de game voor.
- In de Quest mode zal Gene de host zijn.
- CBGB de enige locatie die in de echte wereld te zien is.
- Karakters zullen geen vorm aannemen van echte beroemdheden.
- Muziek is meer rock 'n roll.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?