Meer info nieuwe Spider-Man game

Een aantal weken geleden maakte Activision bekend dat er een nieuwe Spider-Man aan zat te komen, genaamd Spider-Man: Shattered Dimensions. Meer info over de game was echter nog niet bekendgemaakt, maar inmiddels weten we meer.

We zullen namelijk in de game het Tablet of Order and Chaos moeten vinden. Dit tablet heeft er voor gezorgd dat de realiteit is verscheurd. Om dit op te kunnen lossen zul je samen met onze spinnenvriend door vier verschillende dimensie moeten reizen. De Spider-Man Noir-strips die verschenen in 2008 en 2009 zullen overigens ook in het verhaal zijn geïntegreerd.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?