Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Duke Nukem Forever

  • Ontwikkelaar Gearbox Software
  • Eerste releasedatum 10 juni 2011
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre Actie, First-Person Shooter
  • Gameliner score

Meer Duke Nukem volgend jaar?

Dit jaar hebben we het een paar keer over Duke Nukem Forever gehad. Veel mensen hebben de hoop al opgegeven dat deze game goed wordt, noch uitkomt. Het is nu stil rondom de game. Er is via Gameguru meer informatie verteld.

3dRealms is volgens de gelekte informatie al een jaar hard bezig met het ontwikkelen van de game. Hij wordt nu alleen nog maar ontwikkeld voor de PC. Duke Nukem Forever zal heel over de top worden met de meest explosieve wapens. Zo komen klassiekers weer terug zoals de Shrink-Ray en de Nuke Button. Er is zelfs wat gameplay-informatie vrijgegeven.

The gameplay is being pepped up with attitude, killing a mutated pig with a 8 ball stick never felt so good, a console version is also being planned upon simultaneously, and expect further announcements around some big gaming expos next year.

Wat denken jullie? Alleen maar geruchten of een kern van waarheid?

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?