SimAnimals

  • Ontwikkelaar EA RS Studio
  • Eerste releasedatum 22 januari 2009
  • Platformen Nintendo DS, Nintendo Wii
  • Gameliner score

Meer details over SimAnimals

Zojuist heeft Electronic Arts tijdens haar persconferentie vandaag wat meer informatie losgelaten over SimAnimals.

Zo kun je op de Nintendo Wii met vier man tegelijk, zonder splitscreen, je beesten besturen. Als jij je beest goed behandeld, zal het goede dingen doen en andere beesten helpen, maar verwaarloos jij jouw beest zal er niet veel van terecht komen en zal jouw beest slechte dingen gaan doen en zal het onhandelbaar worden. Maar dat is juist wat de makers willen: jou de keuze geven wat je met jouw beesies wil doen.

De game zal ook gaan verschijnen voor de Nintendo DS, deze zal alleen in singleplayer verschijnen. De game zal in januari van 2009 gaan verschijnen. Houd Gameliner in de gaten voor meer informatie.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?