Meer details over Last.fm op Xbox Live

Tijdens de E3 werd al aangekondigd dat Microsoft en Last.fm samen gaan werken. Hierdoor kun je binnenkort Last.fm bedienen vanaf je Xbox 360. Vandaag zijn er wat nieuwe details over deze 'fusie' bekendgemaakt.

Om maar meteen te beginnen met het leukste van allemaal: de service wordt helemaal gratis voor gold abonnees! Nadat je jezelf hebt aangemeld, werkt alles ongeveer hetzelfde als op de PC. Je kunt zoeken op artiesten, songs en eigen playlists in elkaar zetten. Deze kun je vervolgens delen met je vrienden, en alsof dat nog niet genoeg is kun je zelfs je eigen Last.fm station opzetten.

Een precieze releasedatum voor deze nieuwe features op Xbox Live is er nog niet, maar het is wel bekend dat we het in ieder geval dit jaar nog mogen verwachten.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?