Assassin's Creed: Brotherhood

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 18 november 2010
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre Actie, Avonturen
  • Gameliner score

Meer details over Assassin's Creed: Brotherhood

Assassin's Creed 2 eindigde, zonder al te veel te verklappen, in Rome. Het was al langer bekend dat Assassin's Creed 2 een direct vervolg zou krijgen met Ezio in de hoofdrol. Ubisoft heeft vandaag wat concrete details over Assassin's Creed: Brotherhood bekendgemaakt.

Ezio vecht nog steeds tegen de Templars, maar dit keer niet in zijn eentje. Hij creëert een Brotherhood om hem te helpen. Je zult samen gaan werken met Da Vinci, Machiavelli en Caterina Sforza. Er zullen daarnaast ook meer gadgets beschikbaar zijn.

Naast de singleplayer heeft Assassin's Creed: Brotherhood de langverwachte multiplayer. De multiplayer speelt zich af in de basis van Abstergo, waar alle Animus staan. Ieder personage zal zijn eigen sterke- en zwakke punten hebben. Je zal tegen elkaar kunnen spelen, maar ook met elkaar in Co-Op missies.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?