Prince of Persia

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 5 december 2008
  • Platformen Pc, Nintendo Entertainment System, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii
  • Genre Actie, Avonturen
  • Gameliner score

Meer details DLC Prince of Persia

Een tijdje terug was er al een bevestiging dat er vrijwel zeker downloadbare content aan zat te komen voor Prince of Persia. Er is toen echter nog helemaal niks vrijgegeven over de inhoud of de release van de DLC. Gelukkig weten we nu meer.

Op 26 februari zal de DLC verschijnen voor de PlayStation 3 en Xbox 360. De content zal onder andere nieuwe tegenstanders bevatten, de relaties tussen de hoofdkarakters beter toelichten, een nieuwe sprintfeature hebben en ook Elika zal een nieuwe techniek krijgen. Dat zijn dus weer genoeg redenen om Prince of Persia eens uit de kast te halen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?