Meer dan de helft van Xbox 360 consoles bevat fouten

Een rapport van Game Informer heeft schrikwekkende cijfers naar buiten gebracht over de Xbox 360 console van Microsoft. Volgens het rapport bevat 54.6 procent van alle Xbox 360's een fout, waardoor de console vroeg of laat het loodje legt. Uiteraard kwam hierdoor een reactie los bij Microsoft, hoewel de uitgever hierin niet verwees naar het slechte rapport.

Volgens Microsoft is de 360 "een superieure entertainment console met één van de beste garantie regelingen in de games industrie". Ook worden de consoles vaak getest en daardoor steeds verbeterd. De berichten zijn dus vrij tegenstrijdig, en of dat nou komt doordat Game Informer er naast zit of dat Microsoft echt niet gaat zeggen dat ze een slechte console op de markt hebben gebracht, dat blijft de vraag.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?