Meer dan 24 nieuwe games speelbaar tijdens X019

Je hoeft nog maar een weekje te wachten op X019, maar het is al wel bekend welke games er speelbaar zijn op de beursvloer. Meer dan 24 games zijn tijdens het event te spelen.

Er zitten wat grote games tussen de line-up. DOOM Eternal, Dragonball Z: Kakarot, Star Wars Jedi: Fallen Order en Project Resistance zijn maar een paar voorbeelden. Microsoft eigen ontwikkelde games van Xbox Game Studios zijn ook aanwezig. Age of Empires II: Definitive Edition, Battletoads, Wasteland 3, Bleeding Edge en Minecraft Dungeons zijn allemaal aanwezig. Ook de eerdere toppers zijn speelbaar tijdens X019. Denk dan met name aan Gears 5, Halo: The Master Chief Collection en nog meer. Om af te sluiten zijn er meerdere indiegames tijdens X019 aanwezig. Voor de volledige lijst, klik hier.

X019 Londen

X019 vindt plaats van 14 t/m 16 november. Mochten er nieuwe gameplay video's vrijgegeven worden van de games aanwezig, zie je dat natuurlijk terug bij Gameliner.

BRON Xbox

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Tags

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?