Meer dan 24 nieuwe games speelbaar tijdens X019

Geplaatst: 8 november 2019 14:25
Aangepast: 14 november 2019 18:19

Je hoeft nog maar een weekje te wachten op X019, maar het is al wel bekend welke games er speelbaar zijn op de beursvloer. Meer dan 24 games zijn tijdens het event te spelen.

Er zitten wat grote games tussen de line-up. DOOM Eternal, Dragonball Z: Kakarot, Star Wars Jedi: Fallen Order en Project Resistance zijn maar een paar voorbeelden. Microsoft eigen ontwikkelde games van Xbox Game Studios zijn ook aanwezig. Age of Empires II: Definitive Edition, Battletoads, Wasteland 3, Bleeding Edge en Minecraft Dungeons zijn allemaal aanwezig. Ook de eerdere toppers zijn speelbaar tijdens X019. Denk dan met name aan Gears 5, Halo: The Master Chief Collection en nog meer. Om af te sluiten zijn er meerdere indiegames tijdens X019 aanwezig. Voor de volledige lijst, klik hier.

X019 vindt plaats van 14 t/m 16 november. Mochten er nieuwe gameplay video's vrijgegeven worden van de games aanwezig, zie je dat natuurlijk terug bij Gameliner.

Bron: Xbox
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord