Meer country naar Rock Band

In december verscheen al de Going Country Track Pack voor Rock Band en ontwikkelaar Harmonix heeft laten weten dat het daar niet bij blijft. Er komt dus nog meer countrymuziek aan.

Binnenkort verschijnt het Alt-Country Track Pack en daarnaast komt de Jimmy Eat World bundel ook snel. Deze week zullen in elk geval de volgende nummers beschikbaar zijn.

- "People Got A Lotta Nerve" van Neko Case
- "Satellite Radio" van Steve Earle
- "Can't Let Go" van Lucinda Williams
- "Three Dimes Down" van Drive-By Truckers
- "Timebomb (Live)" van Old 97's
- "Futures" van Jimmy Eat World
- "Lucky Denver Mint" van Jimmy Eat World
- "Sweetness" van Jimmy Eat World

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?