Overlord

  • Ontwikkelaar Triumph Studios
  • Eerste releasedatum 29 juni 2007
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre Actie, RPG
  • Gameliner score -

Meer content Overlord beschikbaar

Op Marketplace is sinds vandaag nieuwe content beschikbaar voor Overlord. Xbox 360-gebruikers kunnen zich verrijken met drie packs, waarvan er twee bètaald te downloaden zijn en één gratis is binnen te halen.

Voor vierhonderd Microsoft Points mag je jezelf bezitter noemen van het zogenaamde Challenge Pack'. Na het neerleggen van vierhonderd van deze punten, heb je de beschikking over zeven multiplayermaps en een nieuwe moeilijkheidsgraad voor de singleplayer: Legendary. Voor het dubbele, achthonderd Microsoft Points, ben je de trotse eigenaar van het pack Raising Hell'. Voor deze punten krijg je vijf nieuwe levels (voor elke wereld één), die je kunt spelen wanneer je de heerser van de betreffende wereld hebt verslagen. Het gratis pakket bevat een split screen multiplayer en een nieuwe modus, Rocky Race genaamd. In deze modus is het de bedoeling met twee man een stenen reus te lijf te gaan.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?