Resident Evil 5

  • Ontwikkelaar Capcom Production Studio 1
  • Eerste releasedatum 13 maart 2009
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre Horror, Survival, Third-Person Shooter
  • Gameliner score

Meer content op weg voor Resident Evil 5

Morgen zal hij dan eindelijk officieel in de winkels liggen. Eerder werd al gemeld dat Resident Evil 5 het in Japan goed doet. De pers ziet alleen één minpuntje; de game is te kort.

Hier gaat binnenkort verandering in komen, aangezien er een Versus mode aankomt. In Versus kan je twee dingen doen; Slayer's Rule, waarbij het gaat om punten verdienen door Majini's te doden, en je hebt Survivor's Rule. Hier is het de bedoeling dat je op elkaar gaat jagen. De DLC zal 400 Microsoft Points kosten op Xbox Live. Op het PlayStation Network zal je er 3,99 euro voor moeten betalen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?