Meer Bayonetta-informatie deze week

Bayonetta wist ook mij te charmeren door haar snelle actie, stijlvolle bewegingen en natuurlijk haar sexy lichaam. Bedenker Hideki Kamiya wilde al een vervolg. Misschien is dat vervolg dichterbij dan we denken.

Director Yusuke Hashimoto zei vandaag namelijk in een tweet dat we spannend Bayonetta-nieuws voor onze kiezen zullen krijgen. Het is nog onbekend wat, maar een Bayonetta 2 klinkt als muziek in de oren. Hideki Kayima zei dat als Bayonetta 2 mogelijk zou zijn, het een spin-off zou worden. De originele Bayonetta heeft 1,1 miljoen exemplaren verkocht.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?