Mediatonic onthult toevoeging Fall Guys seizoen 3

Geplaatst: 1 december 2020 12:00

Er is gehint op een nieuwe toevoeging aan Fall Guys seizoen drie door Mediatonic. Via een Tweet is Pegwin onthuld, een pinguïn die waarschijnlijk in levels terecht gaat komen.

Mediatonic, ontwikkelaar van Fall Guys, kondige laatst aan dat het derde seizoen van Fall Guys een winter thema krijgt. De afbeelding die dit onthulde toonde ook twee skins: een sneeuwman en een pinguïn. De pinguïn-skin is straks niet alleen maar cosmetisch terug te zien in de battle royale-game. Via het Twitterkanaal van Fall Guys is namelijk gehint op een toevoeging aan Fall Guys seizoen drie die lijkt op de pinguïn-skin gecombineerd met speelgoed. Velen speculeerden op Twitter dat dit wezen genaamd Pegwin misschien een huisdier zou kunnen zijn, maar dat is al ontkracht via een Tweet van het Twitterkanaal van Fall Guys. Wat het dan wel is, is nog niet zeker, maar het lijkt erop dat Pegwin in het derde seizoen van Fall Guys te vinden gaat zijn in levels.

Het is nog onbekend wanneer het derde seizoen van Fall Guys te spelen is. Tijdens The Game Awards op 10 december wordt er meer onthuld over dit nieuwe seizoen.

Bron: Fall Guys
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Fall Guys

Series

-

Uitgever

Epic Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Xbox Series

Releasedatum

4 augustus 2020

Ontwikkelaar

Mediatonic

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord