Medal of Honor

  • Ontwikkelaar EA LA
  • Eerste releasedatum 15 oktober 2010
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre First Person Shooter
  • Gameliner score

Medal of Honor open bèta nu online

Met Medal of Honor probeert Electronic Arts de franchise de status te geven die hij vroeger had. Vandaag kan je de game zelf testen.

Vandaag is namelijk de open bèta van start gegaan. Klik hier voor verschillende downloadlinks waar je de bèta kunt halen. Er zijn twee maps en twee modi speelbaar. De volledige game verschijnt 15 oktober voor pc, Xbox 360 en PlayStation 3.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?