Medal of Honor

  • Ontwikkelaar EA LA
  • Eerste releasedatum 15 oktober 2010
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre First Person Shooter
  • Gameliner score

Medal of Honor krijgt open bèta

Electronic Arts heeft vandaag bekendgemaakt dat Medal of Honor een open bèta zal krijgen. De bèta begint op 4 oktober en eindigt 7 oktober. De open bèta zal exclusief voor de pc zijn. Als de bèta open gaat, kan je hem hier downloaden.

De bèta zal twee levels bevatten die gebaseerd zijn op echte locaties: Kunar Base en Shahikot Mountains. Kunar Base wordt gespeeld in de Sector Control mode. Hierin strijden twee teams om zoveel mogelijk sectoren te veroveren. Shahikot Mountains wordt gespeeld in de Combat Mission mode, waarin twee teams opdrachten krijgen om de tegenstanders te verslaan. Beide modes zullen met maximaal 24 man te spelen zijn.

Medal of Honor verschijnt 15 oktober voor de pc, PlayStation 3 en Xbox 360.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?