Medal of Honor

  • Ontwikkelaar EA LA
  • Eerste releasedatum 15 oktober 2010
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Medal of Honor krijgt 5 juli multiplayer-bèta

Met Medal of Honor probeert Electronic Arts de franchise nieuw leven in te blazen. De laatste trailers lieten al zien dat deze game vol met verhaal gaat zitten. Medal of Honor speelt zich ook af in het heden. Zouden ze de strijd aan kunnen gaan tegen Modern Warfare?

Bij Britse retailer Play.com was het mogelijk om een bètacode te krijgen voor de bèta van Medal of Honor. Hiervoor moest je de game pre-orderen en dan zou je 5 juli kunnen deelnemen aan de bèta. De bèta zou eindigen op 17 juli. Play heeft echter de actie snel offline gehaald.

Of er nog een bèta gaat komen is onbekend, maar hieruit blijkt wel Electronic Arts haar passie om Medal of Honor online groot te maken. Nog nooit eerder is er een bèta geweest van de game.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?