Medal of Honor heeft releasedatum

Het nieuwste deel in de Medal of Honor serie heeft een datum gekregen. Op 15 oktober ligt de game volgens Electronic Arts in de winkels. De setting voor dit deel gaat zich afspelen in Afghanistan.

In Afghanistan maak je onderdeel uit van de Tier 1 Operators, elite soldaten die worden ingezet voor moeilijke en lastige opdrachten. Medal of Honor zal drie weken eerder uit zijn dan Call of Duty: Black Ops. We kunnen ons dus gaan opmaken voor een felle concurrentiestrijd.

Medal of Honor komt uit op de Xbox 360, PlayStation 3 en pc.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?