MDK2 keert terug

MDK en MDK2 zijn games die een hele tijd terug zijn uitgebracht door Interplay. Deze uitgever is inmiddels failliet gegaan. Het eerste deel werd ontwikkeld door Shiny Entertainment, dat we ook kennen van de Matrix-games. MDK2 werd gemaakt door BioWare.

Vandaag is bekendgemaakt dat MDK2 een remake gaat krijgen op WiiWare en pc. De pc-versie krijgt een HD-upgrade om de graphics nieuw leven in te blazen. Het is nog niet bekend wanneer de remake verschijnt.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?