McCartney speelt liever op zijn eigen gitaar

De E3 presentatie van Microsoft van dit jaar werd een ware run van beroemde personen. Zo kwamen onder andere Sir Paul McCartney en Ringo Star het podium op om The Beatles: Rock Band eens eventjes voor een halve minuut in het zonnetje te zetten. Je zou zeggen dat beide heren de game zelf dan ook al even hebben mogen spelen, maar voor McCartney blijkt dat toch niet zo te zijn.

McCartney heeft vandaag namelijk verteld dat hij de game zelf nog nooit heeft gespeeld. De hoofdreden is dat hij liever op zijn echte gitaar speelt tijdens een echt concert met echte instrumenten. Wel heeft hij aangegeven dat hij de game heel graag een keer wil gaan proberen.

"I haven't, actually. I'm kind of, you know, looking forward to playing it. My excuse is, I play guitar. I was on the real record. So the idea of pushing buttons and things in time is kind of slightly intriguing for me, but it's actually more interesting to do a show like this...
Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?