Max Verstappen schittert op packshot F1 2019

Geplaatst: 26 april 2019 14:10
Aangepast: 26 april 2019 14:18

Codemasters en Koch Media hebben middels een persbericht de packshot voor F1 2019 onthuld en niemand minder dan Max Verstappen schittert op de cover van de aanstaande racegame.

Naast de Nederlandse coureur prijkt de huidige wereldkampioen en Mercedes-rijder Lewis Hamilton. Deze packshot is speciaal ontwikkeld voor de Benelux. Daarnaast is officieel bevestigd dat ook de F2 onderdeel uitmaakt van de game. Meteen vanaf de release is het volle 2018-seizoen beschikbaar en later in het jaar wordt het huidige F2-seizoen digitaal toegevoegd, compleet met online functionaliteit. Het is dus mogelijk om met rijders als George Russel, Lando Norris en Alexander Albon van de F2 door te stromen naar het huidige F1-seizoen.

F1 2019 verschijnt op 28 juni voor de pc, Xbox One en PlayStation 4.

Bron: Koch Media
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot F1 2019

Series

Formula 1

Uitgever

Codemasters

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

28 juni 2019

Ontwikkelaar

Codemasters

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord