Max Verstappen krijgt hoogste rating in F1 2021

Geplaatst: 9 juli 2021 15:40

Formula 1, Codemasters en EA Sports hebben onlangs alle F1 2021 Driver Ratings onthuld in aanloop naar de release van de F1 2021 game.

De hoogste ratings zijn gegeven aan Max Verstappen en zevenvoudig wereldkampioen Lewis Hamilton met een score van 95. De ratings worden aangepast naarmate het seizoen vordert. De dynamische mijn team-ratings weerspiegelen de prestaties van de coureurs in het echte leven. Coureurs worden op verschillende dingen beoordeeld door middel van datasets. Er wordt onder andere gekeken naar ervaring, racecraft, oplettendheid en snelheid. In de Mijn Team modus van F1 2021 kun je jouw eigen team samenstellen en kiezen uit de huidige F2 en F1 markt om het elfde team op de baan te vormen. Over de seizoenen heen werk je aan de reputatie van jouw team om de beste coureurs aan je team toe te kunnen voegen.

F1 2021 de game komt uit op 13 juli.

Bron: EA

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot F1 2021

Series

Formula 1

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

16 juli 2021

Ontwikkelaar

Codemasters

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord