Max Payne
  • ONTWIKKELAAR Remedy
  • EERSTE RELEASEDATUM 27 juli 2001
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 2
  • GENRE Third Person Shooter
  • GAMELINER SCORE -

Max Payne komt mogelijk naar PlayStation 4

Het lijkt erop dat de PlayStation 2-versie van Max Payne naar de PlayStation 4 komt door middel van backwards compatibility. De PlayStation 4-versie van de klassieker is namelijk opgedoken bij de ESRB-website, die games in Amerika van een leeftijdsklassering voorziet.

Op de ESRB-website stond nog geen informatie over de game vermeld, maar wel dat deze voorzien wordt van een Mature-rating. In november werd bekend dat er diverse PlayStation 2-games opnieuw zouden worden uitgebracht voor de PlayStation 4. Op het moment zijn er acht games verkrijgbaar en het zou dus zo maar eens kunnen dat Max Payne zich hier bij aansluit.

BRON VG247

Over auteur Kees Wijnhorst

Kees Wijnhorst Kees wordt ook wel de koning van het nieuws genoemd. Met letterlijk duizenden berichten op zijn naam is het dan ook een wonder dat Kees überhaupt nog tijd om te gamen heeft. Onze eigen Agent 47 - zij het niet zo kaal en ‘ietsjes’ minder kil - maakt als een echte hitman korte metten met alle geruchten die op het internet rondgaan. Just leave him to prepare...

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?