Max Payne

  • Ontwikkelaar Remedy
  • Eerste releasedatum 27 juli 2001
  • Platformen Pc, PlayStation 2
  • Genre Third-Person Shooter
  • Gameliner score -

Max Payne heeft pijn

De Max Payne vertolker Mark Wahlberg heeft een blessure opgelopen. Allereerst nam iedereeen aan dat het door een van de spectaculaire slow-motion stunts uit de film Max Payne kwam, maar na een interview heeft de acteur te weten gegeven dat hij de blessure heeft opgelopen tijdens het spelen van Wii-sports.

Het vreemde hiervan is, dat hij eerder had toegegeven dat hij nog nooit een Max Payne-game gespeeld heeft.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?