Matchmaking speelt een grote rol bij alles wat met Anthem te maken heeft

Geplaatst:

Over iets meer dan een maand kunnen we met Anthem aan de slag en onlangs is er weer een beetje meer informatie vrijgegeven over hoe de game precies werkt. Ditmaal gaat het over multiplayer en matchmaking, die beiden een grote rol spelen in Anthem.

Middels een tweet laat producent Ben Irving weten dat matchmaking gebruikt wordt voor 'elke activiteit in de game'. Dit houdt dus in dat je, wanneer je niet al met je vrienden in een team zit, van het matchmaking-systeem gebruik gaat maken om alsnog andere spelers te kunnen vinden waar je mee samen kunt spelen. Er zijn bijvoorbeeld bepaalde plaatsen, zoals de Strongholds, die je alleen kunt betreden met een groep van vier spelers. Anthem is dus een game die vooral gericht is op de multiplayer-ervaring. Middels het matchmaking-systeem moet het dus ook voor spelers die geen eigen team hebben mogelijk worden om alle content te kunnen spelen.

Anthem komt op 22 februari naar pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Bron: Twitter
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Anthem

Series

-

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

22 februari 2019

Ontwikkelaar

BioWare

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord