Massive Action Game heeft nu al succes

Van 4 tot en met 8 januari was de bèta van Massive Action Game te downloaden. In deze periode is de game al ruimschoots de 1 miljoen gepasseerd. Een succes dus voor Zipper Interactive, de ontwikkelaar van MAG. Het is ze namelijk gelukt om 256 spelers tegen elkaar te laten strijden in dezelfde game.

Of het leuk is, is natuurlijk voor iedereen anders, maar met deze game kan je alleen online strijden, een single-player mode zit er dus niet in. Heb je de bèta niet kunnen downloaden, wees dan niet getreurd want de game komt ui op 27 januari. Natuurlijk is de game dan ook te koop bij Gameliner.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?