Check al onze gamescom content hier!

Masseer vrouwen via de Wii

Binnenkort verschijnt er wel een erg aparte game in het WiiWare kanaal. De game Enjoy your Massage zal namelijk later dit jaar gaan verschijnen. Het klinkt misschien als een 18+ game, want naast de titel draait de game ook nog eens om het feit dat je als vrouw andere vrouwen moet masseren.

Toch hebben de mannen pech. Het gaat hier namelijk om puzzel en simulatie game. Je moet je klanten namelijk tevreden houden door ze op een bepaalde manier te masseren. De game leert je dus ook meteen hoe je moet masseren.

De kosten en de Europese releasedatum zijn echter nog niet bekendgemaakt.

TAGS

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?