Mass Effect niet uitgesloten voor PlayStation

In een interview met de CEO van BioWare, Ray Muzyka, is naar voren gekomen dat een PlayStation 3 versie voor Mass Effect niet is uitgesloten. Muzyka zei het niet met zoveel woorden, maar ontkende het ook niet.

I think a more accurate way to frame it is to say we've announced we're developing Mass Effect for 360 and PC. Right from the beginning we said we wanted to deliver Mass Effect on the 360. Right now all we've announced is we're working on 360 and PC.

Het blijft dus gissen, bestaan er nu wel plannen voor de PS3 versie, of is het allemaal lulkoek dat de game komt voor de console van Sony?

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?