Mass Effect Legendary Edition krijgt leeftijdsclassificatie

Geplaatst:
Aangepast: 3 februari 2021 11:50

Het ziet ernaar uit dat er inderdaad een remaster komt van de Mass Effect-trilogie. Mass Effect Legendary Edition heeft namelijk een leeftijdsclassificatie gekregen in Korea.

Er gaan al een tijdje flink wat geruchten rond over een remaster van de Mass Effect-trilogie. Er was nog geen concreet bewijs voor, maar daar is nu verandering in gekomen. Het Zuid-Koreaanse Game Rating and Administration Committee heeft namelijk een leeftijdsclassificatie toegekend aan iets dat Mass Effect Legendary Edition heet. Deze Legendary Edition is ook de vermeende naam van de bundel die remasters bevat van Mass Effect, Mass Effect 2, Mass Effect 3. Meer dan dit weten we momenteel nog niet, maar het ziet er dus naar uit dat de remaster van de trilogie er zeker gaat komen. Volgens de geruchten moet deze remaster zelfs eind dit jaar nog verschijnen, maar het is ook goed mogelijk dat de release begin volgend jaar plaatsvindt. Het is nu wachten op een officiële aankondiging.

onbekend

Mass Effect Legendary Edition is nog niet officieel aangekondigd. Hopelijk laten EA en BioWare gauw wat van zich horen.

Bron: Game Rating and Administration Committee
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Mass Effect Legendary Edition

Series

-

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

14 mei 2021

Ontwikkelaar

BioWare

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord