Mass Effect Legendary Edition

  • Ontwikkelaar BioWare
  • Eerste releasedatum 14 mei 2021
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre RPG, Third-Person Shooter
  • Gameliner score -

Mass Effect Legendary Edition krijgt leeftijdsclassificatie

Het ziet ernaar uit dat er inderdaad een remaster komt van de Mass Effect-trilogie. Mass Effect Legendary Edition heeft namelijk een leeftijdsclassificatie gekregen in Korea.

Er gaan al een tijdje flink wat geruchten rond over een remaster van de Mass Effect-trilogie. Er was nog geen concreet bewijs voor, maar daar is nu verandering in gekomen. Het Zuid-Koreaanse Game Rating and Administration Committee heeft namelijk een leeftijdsclassificatie toegekend aan iets dat Mass Effect Legendary Edition heet. Deze Legendary Edition is ook de vermeende naam van de bundel die remasters bevat van Mass Effect, Mass Effect 2, Mass Effect 3. Meer dan dit weten we momenteel nog niet, maar het ziet er dus naar uit dat de remaster van de trilogie er zeker gaat komen. Volgens de geruchten moet deze remaster zelfs eind dit jaar nog verschijnen, maar het is ook goed mogelijk dat de release begin volgend jaar plaatsvindt. Het is nu wachten op een officiële aankondiging.

Mass Effect5

Mass Effect Legendary Edition is nog niet officieel aangekondigd. Hopelijk laten EA en BioWare gauw wat van zich horen.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?