Mass Effect Legendary Edition

  • Ontwikkelaar BioWare
  • Eerste releasedatum 14 mei 2021
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre RPG, Third-Person Shooter
  • Gameliner score -

Mass Effect Legendary Edition aangekondigd

Mass Effect Legendary Edition is aangekondigd afgelopen weekend. De originele trilogie wordt in deze bundel opgepoetst voor de huidige en volgende generatie consoles.

Deze aankondiging werd gedaan op "N7 Day". Deze dag is een viering van alles wat met Mass Effect te maken heeft. Wat kunnen spelers verwachten van Mass Effect Legendary Edition? Het gaat vooral om het oppoetsen van de textures, schaduwen, modellen, effecten en nog meer. BioWare laat echter ook weten dat ze aan het werk zijn aan een nieuwe Mass Effect-game. Hierover is echter nog niks bekend. Eerder dit jaar lekte de leeftijdsclassificatie voor Mass Effect Legendary Edition.

Mass Effect Legendary Edition1

Mass Effect Legendary Edition verschijnt in 2021 voor de pc, Xbox Series, Xbox One, PlayStation 4 en PlayStation 5.

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?