Mass Effect 2 op twee discs

Ontwikkelaar BioWare heeft bevestigd dat Mass Effect 2 op twee discs zal verschijnen. Dit houdt in dat je op de Xbox 360 halverwege de game je schijfje moet verwisselen. Ze hebben daarbij overigens ook bekendgemaakt dat dit een eenmalige actie is. Na deze disc-swap zal het niet meer nodig zijn, ook niet als je bijvoorbeeld terug het eerste gebied in wilt. Het zal verder ook de gameplay niet beïnvloeden.

Op de PC versie zal de installatie bestaan uit twee discs, veel ruimte maar geen schijfjes die je moet verwisselen dus. Of dit eventueel ook mogelijk word op de Xbox 360 is onwaarschijnlijk. Vind je echter twee discs niet genoeg? Dan moet je de special edition kopen. Daar zal nog een dvd bij zitten vol met Mass Effect 2 extra's. Vanaf 19 januari kun je aan de gang met Mass Effect 2.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?