Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Mass Effect 2

  • Ontwikkelaar BioWare
  • Eerste releasedatum 28 januari 2010
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre RPG, Third-Person Shooter
  • Gameliner score

Mass Effect 2 niet naar PlayStation 3

Aan het einde van 2007 kwam BioWare met Mass Effect, een ruimte-RPG die staat voor de overtreffende trap van groot. BioWare werkt inmiddels aan een vervolg.

Tijdens de aandeelhoudersvergadering van Electronic Arts, maakte het bedrijf bekend dat de game in het fiscale jaar van 2010 zal gaan verschijnen. Hij zal dus tussen januari-maart 2010 verschijnen. Er werd ook gelijk gemeld dat de game exclusief voor de Xbox 360 en PC is. Hierbij wordt De analyse van Pachter verworpen. Hij dacht namelijk dat er een PlayStation 3 versie van deze game kwam.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?