Mass Effect 2 krijgt DLC

Een aantal weken geleden maakten BioWare via Twitter al bekend dat Mass Effect 2 een gratis DLC zou gaan krijgen die enkel alleen te downloaden zou zijn via het Ceberus Network. Nu is echter ook bekendgemaakt dat de DLC ook gewoon via Xbox Live te krijgen is. Gamers zullen dan echter wel moeten bètalen, namelijk 1200 Microsoft Points.

Daarnaast heeft BioWare de inhoud van de DLC onthuld. De DLC, het Firewalker-pakket genaamd, zal namelijk vijf nieuwe missies bevatten waarin de gamer gebruik kan maken van het Hammerhead voertuig. De DLC zal overigens eind maart verschijnen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?