Mass Effect 2 komt naar de PlayStation 3

Tijdens de persconferentie van Electronic Arts heeft ontwikkelaar BioWare aangekondigd dat Mass Effect 2 ook naar de PlayStation 3 komt.

PlayStation 3-bezitters kunnen nu eindelijk met de Commander Shephard een intergalactisch-team samenstellen. Daarnaast kun je ook nog planeten verkennen en aliens voor hun kont schoppen.

Mass Effect 2 moet begin volgend jaar verschijnen. Hieronder kun je de trailer bekijken van Mass Effect 2.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?