Check al onze gamescom content hier!

Mass Effect 2 in één week 2 miljoen keer over de toonbank

De ontwikkelaars van BioWare zijn erg trots op het feit dat hun nieuwste game, Mass Effect 2, in de eerste week al twee miljoen keer is verkocht. Ray Muzyka, mede oprichter van BioWare zegt hier het volgende over:

Mass Effect 2 is poised to be one of the biggest games of 2010. We could not be more proud of the game's universal acclaim and early commercial success.

Stiekem zijn wij ook blij voor BioWare met dit geweldige resultaat. Goed gedaan!

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?