Mass Effect 2 Collecter's Edition aangekondigd

Veel grote games krijgen een speciale Collector's Edition. Kijk bijvoorbeeld naar Uncharted 2. Ook Mass Effect 2 krijgt een Collector's Edition met heel wat extraatjes.

Deze versie zal onder andere wapens en armor bevatten die alleen in de Collector's Edition te verkrijgen zijn. Daarnaast zal er ook een artbook in zitten van 48 pagina's en de eerste editie van de Mass Effect 2-comic. Tot slot krijg je een making-of DVD erbij. Dit allemaal verpakt in een speciale steelbook doos. Ga jij deze speciale versie halen?

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?