Marvel's Avengers update lost zo'n duizend bugs op

Geplaatst:
Aangepast: 21 september 2020 15:08

Marvel's Avengers heeft zijn eerste grote update gekregen, die 'meer dan duizend problemen oplost die de community heeft aangegeven in de afgelopen weken', aldus de developer.

Crystal Dynamics geeft aan dat deze update vooral gericht is op het oplossen van problemen in de game. Updates die binnenkort komen zullen meer focus leggen op het verder tunen van de game. Vooral PC gamers zullen het verschil merken. De game loopt stabieler en ondergaat minder crashes. Daarbij is het gebruik van CPU en geheugen nu beter afgesteld. De ontwikkelaar heeft ook de optie toegevoegd om motion blur compleet uit te zetten, aangezien veel mensen hier hinder aan ondervonden. Ook kun je nu een back-up maken van jouw opgeslagen gegevens. De update heeft ook een hoop problemen op het gebied van cross-platform spelen opgelost. Met name de veel voorkomende crashes, onbedoelde skill interactions en visuele problemen.

Marvel's Avengers is op 14 augustus uitgekomen.

Bron: PCgamer

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Marvel's Avengers

Series

-

Uitgever

Square Enix

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

4 september 2020

Ontwikkelaar

Crystal Dynamics

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord