Marvel's Avengers
  • ONTWIKKELAAR Crystal Dynamics
  • EERSTE RELEASEDATUM 4 september 2020
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia
  • GENRE Actie, Avonturen
  • GAMELINER SCORE

Marvel's Avengers update lost zo'n duizend bugs op

Marvel's Avengers heeft zijn eerste grote update gekregen, die 'meer dan duizend problemen oplost die de community heeft aangegeven in de afgelopen weken', aldus de developer.

Crystal Dynamics geeft aan dat deze update vooral gericht is op het oplossen van problemen in de game. Updates die binnenkort komen zullen meer focus leggen op het verder tunen van de game. Vooral PC gamers zullen het verschil merken. De game loopt stabieler en ondergaat minder crashes. Daarbij is het gebruik van CPU en geheugen nu beter afgesteld. De ontwikkelaar heeft ook de optie toegevoegd om motion blur compleet uit te zetten, aangezien veel mensen hier hinder aan ondervonden. Ook kun je nu een back-up maken van jouw opgeslagen gegevens. De update heeft ook een hoop problemen op het gebied van cross-platform spelen opgelost. Met name de veel voorkomende crashes, onbedoelde skill interactions en visuele problemen.

Marvel's Avengers is op 14 augustus uitgekomen.

BRON PCgamer

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?