Marvel's Avengers
  • ONTWIKKELAAR Crystal Dynamics
  • EERSTE RELEASEDATUM 4 september 2020
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia
  • GENRE Actie, Avonturen
  • GAMELINER SCORE -

Marvel's Avengers-gameplaybeelden zijn onderweg

Goed nieuws voor Avengers-fans. Ontwikkelaars Square Enix en Crystal Dynamics hebben aangekondigd dat Marvel's Avengers op 24 juni de eerste War Table-stream krijgt met daarin gloednieuwe gameplay en co-op-beelden. Dit werd onlangs bekendgemaakt via het Marvel's Avengers-Twitteraccount.

Op het Twitteraccount is ook een video opgeloken waarin leden van het ontwikkelingsteam vertellen hoe ze met de COVID-19-pandemie uitdagingen omgaan. De boodschap luidt dat ze "af willen maken waar ze aan begonnen zijn" en de game-fans een game te leveren die zij verdienen. De video bevat ook een paar glimpen van gameplay en 'behind the scenes'. Bekijk hieronder de videoboodschap van het Marvel Avengers-ontwikkelingsteam:

De video eindigt met de releasedatum van 4 september 2020, wat betekent dat de game niet verder is uitgesteld!

BRON YouTube

Over auteur Delano Seliman

Delano Seliman Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?