Marvel's Avengers bèta volgende maand beschikbaar

Geplaatst:

Marvel's Avengers gaat eindelijk de bèta in. Deze bèta is volgende maand beschikbaar.

Fans hebben lang uitgekeken naar Marvel's Avengers en binnenkort kunnen ze eindelijk met de game aan de slag. De game krijgt volgende maand namelijk een bèta waarin de meeste features van de uiteindelijke versie van de game gespeeld kunnen worden. Dit maakte Square Enix onlangs bekend aan gamesite IGN. De bèta bestaat uit verschillende fases, waarbij fans die de game voor de PlayStation vooruit hadden besteld als eerste aan de slag kunnen. Naast de verschillende data voor de bèta heeft Square Enix ook onthuld dat er op 29 juli een tweede War Table-presentatie aankomt. In deze presentatie wordt onthuld wat spelers straks van de bèta kunnen verwachten. Vorige maand konden we de eerste War Table-presentatie zien, waarin nieuwe gameplaybeelden van Marvel's Avengers getoond werden.

De bèta van Marvel's Avengers begint 7 augustus voor PlayStation pre-orders, 14 augustus voor pc en Xbox pre-orders en vanaf 21 augustus is de open bèta voor alle platformen.

Bron: IGN
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Marvel's Avengers

Series

-

Uitgever

Square Enix

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

4 september 2020

Ontwikkelaar

Crystal Dynamics

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord