Marvel's Avengers beta kreeg zes miljoen spelers

Geplaatst:
Aangepast: 31 augustus 2020 19:40

De beta van Marvel's Avengers heeft al zo'n zes miljoen spelers gehad. Dit onthulde Square Enix onlangs in een infographic, die ook laat zien dat alle spelers samen zo'n 27 miljoen uur in de game hebben zitten.

Er zijn een hoop andere leuke feiten te vinden in de infographic, zoals het feit dat er 200 miljoen 'Hulk Smashes' werden uitgevoerd en 300 miljoen vijanden werden verslagen. Maar dat is niet alles, er werd ook zo'n 175.000 keer legendarische uitrusting gevonden en er is drie miljoen uur gestopt in het spelen als Iron Man. Je kunt zelfs nog zien hoeveel energie zijn Arc Reactor in deze tijd heeft opgewekt. Square Enix gaf verder nog aan dat alle feedback en voorstellen meegenomen zullen worden en en 'grote impact' hebben op het eindproduct. Verbeteringen zijn bijvoorbeeld het optimaliseren van het save-systeem, betere matchmaking, verbeterde karakter selectie, het respawnen van companions en samenvattingen van missies.

Marvel's Avengers komt op 4 september 2020 uit.

Bron: Gamesradar

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Marvel's Avengers

Series

-

Uitgever

Square Enix

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

4 september 2020

Ontwikkelaar

Crystal Dynamics

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord