Marvel Vs. Capcom 3 aangekondigd

Team Spooky blijkt toch weer gelijk te hebben gehad. De site liet namelijk een aantal weken terug weten dat Marvel Vs. Capcom 3 onderweg was. De game was echter nog niet officieel aangekondigd, maar inmiddels heeft Capcom tijdens een persevenement bekendgemaakt dat de game daadwerkelijk onderweg is.

Daarnaast maakte Capcom nog een aantal details over de game bekend. Zo zal de game een kruising worden tussen Marvel VS Capcom 2 en Street Fighter IV. Daarnaast zal de game in ieder geval de volgende karakters bevatten: Wolverine, Spider-Man, The Hulk, Magneto en Storm. Plus dat de game op de E3 speelbaar zal zijn.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?