Marvel vs Capcom 2 pas eind juli

Waar Marvel Entertainment begin mei nog de release datum voor 'Marvel vs Capcom 2' op 29 juni zette, komen ze nu terug van die aankondiging. De ontwikkelaar heeft vandaag namelijk bekendgemaakt dat de game niet eind juni, maar eerder eind juli beschikbaar zal zijn op het PlayStation Netwerk en de Xbox Live Marketplace.

MvC2 is not actually coming out on June 29, sorry guys. Not sure where that rumour came from, but it's going to be closer to the end of July.

Marvel vs Capcom 2 is een remake van de game zoals die ooit is verschenen op de Dreamcast. Volgens Marvel Entertainment moet je denken aan de remake van 'Super Street Fighter II Turbo HD Remix', maar dan op hun eigen manier. De game zal te downloaden zijn voor respectievelijk 1200 Microsoft Points (Xbox 360) en 14.99 dollar (PS3).

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?