Check al onze gamescom content hier!

Marvel overname geen invloed op SEGA games

Gisteren maakte Robert A Iger, van Disney, bekend dat Marvel door Disney is overgenomen. Vandaag maakte SEGA gelukkig bekend dat dit geen invloed zal hebben op de Marvel games waar SEGA momenteel mee bezig is.

SEGA:

At this time there are no changes to SEGA's existing licensing agreement for videogame titles.

De ontwikkeling van Iron Man 2, Thor en Captain America zal dus gewoon door blijven gaan. Overigens liet SEGA weten dat ze graag willen gaan samenwerken met Disney aan toekomstige games.

TAGS

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?