Marvel komt met nieuwe films en games

Op 1 mei verschijnt Iron Man in de bioscoop en is de game ook op meerdere platformen gelijktijdig beschikbaar. Hoewel met vreest of deze film een kaskraker gaat worden in verband met de release van GTA IV, heeft Simon Philips (president van Marvel Entertainment International) wel al nieuwe aankomende films gepresenteerd.

Ant-Man, Black Panther, Captain America, Thor en The Avengers kunnen we allen in de bioscoop gaan verwachten. Ook zullen er voor deze films natuurlijk games worden gemaakt en ontwikkelaars kunnen nu al beginnen zodat ze genoeg tijd hebben om een game van hoge kwaliteit af te leveren op het moment dat de film verschijnt.

Gaan we met deze uitspraak dan eindelijk eens fatsoenlijke filmlicentie games krijgen?

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?